NewsBreak

Haberler ve Dergiler Uygulaması
BİLGİ
  • Lisans Ücretsiz
  • Boyut 72.33 MB
  • Sürüm 17.5.1
  • Dil Türkçe
  • Geliştirici Particle Media Inc.

NewsBreak indir. Haber kategorisindeki bu uygulama iPhone içindir. Ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

Dünya gündemini yakından takip etmek için akıllı cihazınızı daha verimli hale getirebilirsiniz. iOS akıllı cihazınıza indireceğiniz NewsBreak uygulamasında kullanıcıların beğenisini kazanan birbirinden farklı seçenekler vardır. News Break, yerel haberlerin farklı olduğuna inanıyor. Yerel haberler, mahalleleri ortak paylaştıkları benzersiz hikayeler etrafında bir araya getirmeye yardımcı olur. Ve yalnızca yerel haberler, gün boyunca aldığımız kararları anlamlı bir şekilde bilgilendirme konusunda benzersiz bir yeteneğe sahiptir. Bulunduğunuz bölge hakkında detaylı bilgiler edinmek adına sizde NewsBreak uygulamasının içeriklerinden faydalanabilirsiniz. Kullanımı son derece kolay olan NewsBreak uygulaması akıllı cihazınızda pek fazla yer kaplamaz. Bu sayede sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. News Break'in büyüyen yerel haber topluluğuna katılın ve ABD genelinde 45 milyondan fazla insanın neden ülkenin 1 numaralı yerel haber uygulaması olmamıza yardımcı olduğunu görün.

Yerel son dakika haberleri, trend olan ulusal ve uluslararası haberler, News Break'te her şey var. Bölgenizdeki yerel haberlerle ilgili ilginç sohbetleri paylaşmak için mahallenizle bir araya gelirken doğrudan telefonunuza gönderilen spor güncellemelerini ve ABD manşetlerini alın. ABD genelinde News Break'e 1 numaralı yerel haber uygulaması olarak güvenen 45 milyondan fazla yerliye katılın. Birbirinden farklı özelleştirme seçeneği ile dikkatleri üzerine toplayan bu kaliteli uygulama akıllı cihazınızda sandığınızdan çok daha az bir alan kaplar. Bu sayede sıkılan içerikleri anında değerlendirebilirsiniz. Yerel haberler, trafik, olaylar, yerel hava durumu ve daha fazlası hakkında derlenmiş günlük brifing alın. Yerel kanallarda canlı yayın haberleri: yerel haberleri, etkinlikleri ve etkinlikleri takip edin. Bir bakışta yerel hava durumu raporlarını ve trafik güncellemelerini alın.

NewsBreak indir

Son dakika haberleriyle ilgili kapsamımızdan haberdar olun. Ulusal haber başlıklarına göz atın ve kapsamlı, derinlemesine hikayeler okuyun. 10.000'den fazla güvenilir kaynaktan hikayeler keşfetmek için keşif motorunu kullanın. Beğendiğiniz ve beğenmediğiniz şeylerle alakalı, son derece kişiselleştirilmiş bir özet akışıyla sizin için önemli olan hikayeleri alın. İş haberlerini, spor haberlerini ve daha fazlasını takip edin, ilginizi çeken ne varsa burada bulabilirsiniz. Haber toplayıcımız sizin için önemli olan haberleri toplar ve iletir. Zevkinize göre özelleştirilmiş haber uyarıları alın. Yerel yemekleri, fırsatları, mağaza açılışlarını ve daha fazlasını önceden bulun. Yerel haber yazarlarımızdan ve içerik oluşturucularımızdan kişisel ve canlı hikayeler okuyun. Bize kişisel gazete bayiniz, dergi koleksiyoncusu, restoran eleştirmeni ve daha fazlası gibi davranın.

Yerel haber ekosistemini canlandırmak ve küçük yayıncıları desteklemek için News Break'i kullanın Yerel hikaye anlatımını ve topluluk gücünü teşvik etmek için yerel hikaye hacmini ve coğrafi kapsamı artırın. Bazı konuların zirvesinde kalmak veya onlardan tamamen nefret etmek tamamen harika. Haber Arası, trendleri takip etmenize veya beğenmediğiniz bazı konuları tamamen engellemenize olanak tanır. Gülebilir, paylaşabilir, düşünebilir, ağlayabilir, olumlu oy verebilir, olumsuz oy verebilir, yorum yapabilir, yanıt verebilirsiniz. News Break, duygularınızı ve düşüncelerinizi ifade etmeniz için sizi karşılayan ücretsiz bir alandır.

NewsBreak indir